Bilreda Trading

Bilreda Trading är Bilredas försäljningstjänst med målet att få bäst betalt för leasingbilarna efter leasingperioden – och därmed hålla kundens ägandekostnader för fordonen på lägsta nivå.

Försäljningsprocessen utförs av vår samarbetspartner TradingSolutions, en a v Sveriges ledande leverantör av remarketingtjänster med mångårig erfarenhet av att hjälpa företag, stat och kommuner med bilavveckling.

TradingSolutions har sedan starten 2001 sålt över 170 000 bilar och har ett ständigt fokus på högsta försäljningspris i kombination med korta ledtider och högsta kvalitet. Tillsammans hanterar vi alla leasingformer och är experter på bilförsäljning – oavsett om bilparken består av driftsbilar, personalbilar eller förmånsbilar.

Våra två försäljningstjänster TradingFLEX och TradingPLUS ger dig som kund till Bilreda möjligheten att optimalt välja rätt tjänst utifrån kostnadseffektivitet eller bekvämlighet.

TradingFLEX innebär på att uppdragsgivaren ordnar med ett inbytestest och värdering från bilhandlaren. Vi låter därefter vår stora köparbas prissätta bilen och ge ett högsta bud. TradingFLEX är en unikt snabb och effektiv försäljningstjänst.

TradingPLUS är vår bekväma fullservicetjänst där vi tar hand om allt kring försäljningen. Som kund anger du bara att en bil skall säljas – därefter sköter vi allt från transport till tvätt, test, fotografering och avveckling. Snabbt, enkelt och väldigt bekvämt.

Läs mer om våra tjänster på www.tradingsolutions.se eller kontakta oss på telefon 08 55 00 22 00.

Som Bilredakund loggar du in här för att lämna ditt försäljningsuppdrag.