TradingSolutions

Bilförsäljning

Bilreda samarbetar med TradingSolutions vid försäljningsuppdrag, som är experter på att sälja leasade och företagsägda bilar. Årligen säljer TradingSolutions över 15 000 bilar åt ett stort antal företag, landsting, stat och kommuner. Köparna finns runt om i Sverige samt över hela Europa vilket innebär att din bil exponeras för en unikt stark köparbas där mycket goda försäljningsresultat uppnås.

Försäljningen sker tryggt och enkelt för att du ska få bäst betalt för din leasingbil när leasingperioden är slut – och därmed även hålla ägandekostnaden för bilen på lägsta nivå.

  Registrera ditt försäljningsuppdrag här     

 

TradingFLEX är vår bastjänst där du själv ombesörjer ett inbytestest/testprotokoll hos en valfri bilåterförsäljare. Inbytestestet och bilder på bilen bifogar du sedan när du registrerar ett försäljningsuppdrag. Vi håller därefter en auktion för att konkurrensutsätta priset du fått av bilhandlaren och du får ett högsta bud att ta ställning till.
Klicka här för att läsa mer om tjänsten.

TradingPLUS är vår fullservicetjänst som inte tar mer än 1-2 minuter att slutföra.
Du registrerar enkelt ett uppdrag med registreringsnummer, bilens adress samt en kontaktperson. Därefter hämtar vi bilen för transport till testanläggnignen där bilen rengörs, testas, provkörs, fotograferas och värderas. Bilen publiceras på auktion och du tar ställning till slutpriset. Efter accept så sköter vi hela avvecklingsprocessen, löser eventuella leasingkontrakt, omregistrering och transport.
Klicka här för att läsa mer om tjänsten.

Läs mer på TradingSolutions hemsida här>

Kontakt

Vill du veta mer eller behöver hjälp med att lägga in ett försäljningsuppdrag?
Kontakta TradingSolutions.
Växel: 08-55 00 22 00 Mejl: sales@tradingsolutions.se 

Ansvarig kontakt:
Tfn: 08-55 00 22 15
Mejl: fredrik.troedson@tradingsolutions.se