Bilreda Trading

Säkerställ ett högt marknadspris vid försäljning av din leasingbil

Har du inloggningsuppgifter till Bilreda Trading kan du enkelt logga in genom att klicka här!     

BilredaTrading är Bilredas försäljningstjänst där vi hjälper dig att enkelt och tryggt få bäst betalt för din leasingbil när leasingperioden är slut – och därmed även hålla ägandekostnaden för bilen på lägsta nivå.

BilredaTrading utförs i ett integrerat samarbete med TradingSolutions vilka är experter på att sälja leasade och företagsägda bilar. Årligen säljer TradingSolutions över 14 000 bilar åt ett stort antal företag, landsting, stat och kommuner. Våra köpare finns runt om i Sverige samt över hela Europa vilket innebär att din bil exponeras för en unikt stark köparbas där mycket goda försäljningsresultat uppnås.

TradingFLEX - Om du redan fått ett inbytespris från bilåterförsäljaren konkurrensutsätter vi detta åt dig.

TradingPLUS - En bekväm fullservicetjänst med högsta bekvämlighet där vi sköter allt från a till ö.

TradingFLEX är vår bastjänst där du själv ombesörjer ett inbytestest hos bilåterförsäljaren. Detta får du oftast utfört i samband med att du beställer en ny bil. Inbytestestet skickar du in till oss och därefter påbörjar vi auktionen. En unik möjlighet att få bättre betalt för din bil.

TradingPLUS är vår fullservicetjänst om du vill du ha högsta bekvämlighet och att vi sköter hela försäljningsprocessen. Du meddelar bara att en bil finns tillgänglig och skall säljas. Vi sköter sedan transport av bilen till någon av testanläggningarna för rengöring, testning, provkörning, fotografering och värdering. Enklare och mer bekvämt kan det knappast bli.

Bilreda Trading sköter alltid hela avvecklingsprocessen åt dig. Efter accept på försäljningen sköter vi all kontakt med köparen, lösen av leasingkontraktet, omregistrering och eventuell export av bilen till utlandet. Försäljningen bokförs sedan av Bilreda direkt på bilens konto. Snabbt, smidigt och fullt transparent.

Vill du veta mer eller sälja din bil? Välkommen att kontakta oss på telefon 08-5500 2200 eller via e-post sales@tradingsolutions.se.