TradingSolutions

Bilförsäljning

Säkerställ ett högt marknadspris vid försäljning av din leasingbil

Bilreda samarbetar med TradingSolutions vid försäljningsuppdrag, som är experter på att sälja leasade och företagsägda bilar. Årligen säljer TradingSolutions över 14 000 bilar åt ett stort antal företag, landsting, stat och kommuner. Köparna finns runt om i Sverige samt över hela Europa vilket innebär att din bil exponeras för en unikt stark köparbas där mycket goda försäljningsresultat uppnås. Försäljningen sker tryggt och enkelt för att du ska få bäst betalt för din leasingbil när leasingperioden är slut – och därmed även hålla ägandekostnaden för bilen på lägsta nivå.

För att enkelt registrera ett försäljningsuppdrag hos Trading Solutions klicka här!     

TradingFLEX - Om du redan fått ett inbytespris från bilåterförsäljaren konkurrensutsätter vi detta åt dig. Klicka här för att registrera ett TradingFlex uppdrag

TradingFLEX är vår bastjänst där du själv ombesörjer ett inbytestest hos bilåterförsäljaren. Detta får du oftast utfört i samband med att du beställer en ny bil. Inbytestestet skickar du in till oss och därefter påbörjar vi auktionen. En unik möjlighet att få bättre betalt för din bil.

TradingPLUS - En bekväm fullservicetjänst med högsta bekvämlighet där vi sköter allt från a till ö.Klicka här för att registrera ett TradingPlus uppdrag

TradingPLUS är vår fullservicetjänst om du vill du ha högsta bekvämlighet och att vi sköter hela försäljningsprocessen. Du meddelar bara att en bil finns tillgänglig och skall säljas. Vi sköter sedan transport av bilen till någon av testanläggningarna för rengöring, testning, provkörning, fotografering och värdering. Enklare och mer bekvämt kan det knappast bli.

Trading Solutions sköter alltid hela avvecklingsprocessen åt dig. Efter accept på försäljningen sköter vi all kontakt med köparen, lösen av leasingkontraktet, omregistrering och eventuell export av bilen till utlandet. Försäljningen bokförs sedan av Bilreda direkt på bilens konto. Snabbt, smidigt och fullt transparent.

Vill du veta mer eller sälja din bil? Välkommen att kontakta oss på telefon 08-5500 2200 eller via e-post sales@tradingsolutions.se.