Bilreda växer och vi söker därför fler medarbetare. Är du rätt person för oss?

Vi på Bilreda ska underlätta företags bilägande genom att hjälpa dem administrera vagnparken. Visionen är att vara det självklara valet för företag som vill ha hjälp med sin bilhantering då vi underlättar vagnparkarksadministrationen och kan erbjuda kostnadseffektiva och innovativa lösningar utifrån våra kunders behov. Företaget startades 1994 och har i mer än tjugo år varit en av de stora aktörerna inom fordonsadministration. Sedan 2014 är Bilreda ett helägt dotterbolag till First Rent Car AB och vi sitter i nya fräscha lokaler mitt på Södermalm i centrala Stockholm.

Förarsupport

Vi söker en ny medarbetare till vår Förarsupport

Arbetsuppgifter

Som medarbetare i förarsupportgruppen tillhör du ett team om sex personer som tillsammans arbetar för att ge våra kunder bästa tänkbara service. Du kommer att besvara frågor och sköta administration gällande frågor om ett bilägande såsom förmånsvärden, förmånsbeskattning, allmänna lönefrågor, milrapportering, drivmedelskortshantering, leasingfakturor bland annat.

 Din profil

För att matcha profilen har du minst gymnasieexamen, goda kunskaper i Officepaketet och med fördel i Excel. Har du lönebakgrund ser vi det som mycket meriterande. Som person är du noggrann och strukturerad och drivs av att ge försklassig service. Att arbeta med siffror och ekonomi är naturligt för dig och du trivs av att ha många kontaktytor. Vidare behärskar du svenska flytande i tal och skrift och ser det som självklart att hugga i där det behövs.

 Vi erbjuder en varierad roll på ett litet företag med högt i tak och familjär känsla. Hos oss arbetar vi med frihet under ansvar och ett modernt ledarskap. Vi sitter i nya lokaler ett stenkast från Medborgarplatsen vilket gör det smidigt att ta sig hit både norra och södra Stockholm.

Ytterligare information om uppdraget Behovet hos oss är omgående och vi sitter i nya lokaler vid medborgarplatsen på söder i Stockholm. Arbetstiderna är flexibla mellan 8-17. Tjänsten är på heltid.  

Kontakta Maria Wheeler, Operativ Chef. Mail: maria.wheeler@bilreda.se, tfn 070-593 80 08

 

_______________________________________________________________________________________________